Рада Богданова и Антон Андонов празнуват

„Събуди се” празнува първия си рожден ден. През изминалата година предаването се нареди сред най-приятните начини за начало на уикенда. До голяма степен това се дължи на различната гледна точка, която екипът предлага.
 
Освен това предаването се стреми да обръща внимание на всяко населено място у нас - от градове, през села, та дори и квартали. Налага модни тенденции, колкото и странни да са те. Могат да пеят - не като талантите в X Factor, но поне колкото средностатистически български рапър. Между песните обичат да четат вестници. Понякога цифрите ги объркват.
 
Освен любопитните материали в „Събуди се” има и впечатляващи гости. Понякога те са в състояние да сюрпризират дори водещите. Както в този случай, когато Антон бе изненадан с логото на известна верига магазини. И тъй като не искаме СЕМ да ни санкционира за скрита реклама – водещият се опита да скрие търговската марка с подръчни средства. 
 
Някои от най-важните реплики, които се чуха в първата година на предаването, както и много забавни моменти с Рада Богданова и Антон Андонов гледайте във видеото.