Мъчно ни е, че Бисеров подаде оставка, коментира депутатът

„Естествено, мъчно ни е, че Христо Бисеров си подаде оставката”, коментира в студиото на „Здравей, България” депутатът от ДПС Йордан Цонев.  

„Информацията, която господин Местан представи, е всичко, което знаем в ДПС. На този етап случаят за нас е приключен. Той реши да напусне партията. Познавам добре Бисеров и той не се е поддал на чуждо влияние. Негова преценка е да си защити името в съда като обикновен гражданин. Добре е и други хора, за които се водят такива дела, също да постъпят така. Редно е и президентът, и Цветанов да си подадат оставката като Бисеров”, каза Цонев.

Депутатът от ДПС заяви още, че през следващата година хората с минимална заплата ще получат обратно данъка за доход на физически лица – данък общ доход. „Данъкът ще се събира и декларира, а в края на годината се връща на даденото лице. Между 250 и 400 хиляди души ще получат това данъчно облекчение. В края на годината ще им бъдат върнат към 350 лева. Искането за връщането на данъка на хората с минимален доход беше на КНСБ, това е удовлетворено", подчерта Цонев.

„Нашите избиратели не искат да си подаваме оставка, а искат да изпълним обещанията си”, коментира още депутатът по повод митинга на БСП и ДПС на 16 ноември в София. 
  
Цялото интервю с Йордан Цонев можете да гледате във видеото.