Безпрецедентен случай в Big Brother All Stars - от 20.00 ч. по Нова ТВ

Зрителите на Нова ТВ ще станат свидетели на безпрецедентен случай в Big Brother All Stars 2013. За първи път в историята на риалити формата ще бъде изгонен Съквартирант не чрез гласуване, а лично от Big Brother. Довечера Джийсън Брад Люис, който демонстрира своеволност от началото на сезона, ще прекрачи и последната граница.

Изпълнителят, който наруши нееднократно правилата в Къщата, за пореден път ще атакува някой от Съквартирантите. За изненада този път това няма да са двете Златки, а друга дама.

След постъпката на Джийсън и категоричния отказ да се съобрази с останалите и с условията в Къщата, Big Brother ще накара певеца веднага да напусне шоуто. Какви ще бъдат действията на Джийсън, които ще предизвикат Big Brother и Съквартирантите? Коя дама ще се окаже враг за групата на певеца - зрителите ще разберат довечера от 20.00 ч. по Нова ТВ.

Същевременно новата мисия „Камък, ножица, хартия“, която започна с примирие и привидно разбирателство, отново ще бъде саботирана. Този път главни действащи лица са Киро Скалата и Пенка, които ще намерят свои причини, за да не доведат мисията докрай.

Какви ще бъдат последствията за Съквартирантите - гледайте тази вечер от 20.00 ч. в Big Brother All Stars 2013 по Нова ТВ.