Скоро зрителите ще научат и кои са другите му колеги в шоуто „Големите надежди”

Един от най-утвърдените поп изпълнители и текстописци у нас Любо Киров ще се изправи пред най-талантливите пеещи деца на България в шоуто „Големите надежди”. 

„На голямата сцена човек трябва да бъде като децата – емоционален, честен и открит. Затова, когато застана срещу тях, ще се държа приятелски и с необходимото уважение” - с това обещание Любо Киров поема предизвикателството да е част от журито в шоуто, което стартира на 12 март по Нова. 

Преди срещата с малките претенденти, самият Любо се върна назад в детството, за да си припомни най-ярките моменти - като например приземяване по глава в полупразен басейн пред блока в родния Плевен. Няколко години по-късно с момчетата от училищната банда боядисват косите си в цветовете на дъгата с темперна боя, след което кварталните доброволци за спазване на обществения ред ги арестували и наказали с измиване на косите с маркуч и строго порицание.

Сред колоритните спомени са и опитите му да си направи сам емблематичното лазерно оръжие от „Междузвездни войни“. Любо, който и до днес е запален фен на фантастичната сага, редовно влизал в ролята на джедай и борил тъмните сили. 

Изпълнителят признава, че не спира да прави бели, макар и пораснал. Вярва, че именно по този начин успява да съхрани детското в себе си и да го предаде на публиката. 

Скоро зрителите на Нова ще научат и кои са другите му колеги в шоуто „Големите надежди”. Междувременно всички, които обичат да се забавляват и искат да станат част от публиката на „Големите надежди”, могат да заявят своето желание, като се обадят на телефон 0885 613 363.