Как се справя Дорина с таекуондото зрителите ще видят в Dancing Stars тази вечер от 20.00 ч. по Нова

В седмицата на любовта в Dancing Stars Антон запозна Дорина с неговата първа любов – таекуондото и децата. „Не е лесно с танците, но сега ще проверим как се справя Дорина с бойните изкуства”, заяви световният шампион по таекуондо Антон Касабов. Той заведе Дорина при малките бъдещи шампиони и й показа как протича един негов ден.

Антон има школа за деца в Лос Анджелис, където тренира наследниците на Дейвид Бекъм и Никълъс Кейдж. „Мечтая да бъда като децата – те са много чисти, искрени и се старая да запазя това в себе си”, заяви холивудският красавец. От осемгодишен той знае какъв иска да стане, да следва стъпките на Брус Лий, да е най-добрият в бойните изкуства и да стане актьор, който да ги използва в работата си. Как се справя Дорина с таекуондото зрителите ще видят тази вечер в Dancing Stars

Сани Жекова и нейният партньор Симеон Тимов гостуваха в „Здравей, България” и обещаха страстна ча-ча-ча в Седмицата на любовта. „Това е танцът, с който ще се сближим още повече със Симеон”, коментира Сани за необходимата връзка между танцуващите двойки. Техни фаворити са Албена Михова и Петьо, които според тях са най-забавните в шоуто, а за най-технични посочиха Михаела и Светльо. 

А как ще се справи Сани Жекова с позирането на модния подиум - зрителите ще видят тази вечер в Dancing Stars от 20.00 ч. по Нова, когато тя ще вземе уроци лично от Теди Велинова.