Гледайте бляскавото танцувално шоу в момента по Нова

Седмицата на любовта в Dancing Stars стартира тази вечер по Нова с нови предизвикателства за участниците в бляскавото шоу. 

За първи път зрителите ще се срещнат с първата любов на Нели Атанасова, която ще я върне години назад, вдъхвайки й увереност. Зрителите за първи път ще видят и приятелката на усмихнатия ВенЗи, в когото Илиана Раева откри истински латино танцьор.

Най-добрата българска сноубордистка Сани Жекова се изправя пред ново предизвикателство на дансинга, като зрителите ще я видят като истински модел. Екипът на Dancing Stars я срещна с един от най-добрите ни модели Теди Велинова. „Тя успешно може да дефилира на модния подиум, както го прави на пистите”, потвърди Теди. 

Дарин Ангелов пък репетира падьом с балерините от Софийската опера. За танца си валс партньорката му Ани забеляза проблем с изпъването на крака и го изпрати да усъвършенства извивката на крака си. 

В седмицата на любовта в Dancing Stars Антон запозна Дорина с неговата първа любов – таекуондото и децата. Световният шампион по таекуондо Антон Касабов заведе Дорина при малките бъдещи шампиони и й показа как протича един негов ден в школата в Лос Анджелис. Как се справя Дорина с таекуондото - зрителите ще видят тази вечер в Dancing Stars. 

Ексклузивни кадри от репетицията преди шоуто тази вечер вижте във фотогалерията тук.

Гледайте Dancing Stars момента по Нова.