Михаела Филева отново триумфира в шоуто по Нова

Работа, малко почивка, неочаквани приключения и тренировки – така ще преминат майските празници за участниците в Dancing Stars. Победителката във вторник Михаела ще се прибере за два дни до родното Велико Търново, след което се връща в залата, където я чака Светльо. Двамата ще се подготвят за следващата танцова задача на 8 май, когато една от седемте двойки ще отпадне от шоуто по Нова. 

Антон Касабов очаква предложения за празниците и се надява да ги прекара в приключения из България. В почивните дни от танците Дарин ще се премести в киното, когато ще се снима в нов български филм. Работа очаква Елена, която заедно с Деан не успя да покаже най-доброто от себе си и техният рок енд рол отнесе доста критики. Нана остава в София и ще отдели време за семейството си и работата. 

Предизвикателството на Илиана Раева към звездните двойки във вторник завърши с безапелационната победа на Михаела и Светльо. Двойката успяваше да превключи от фокстрот към ръченица с лекота, като оглавиха класацията и за пореден път техният танц бе избран от зрителите за „Танц на Седмицата”. 

Веднага след почивката двойките ще се изправят една срещу друга в отборен танцов двубой. Алфредо определи капитаните на двата отбора по точки – с най-голям брой точки, Михаела стана капитан на отбор „Бонбон”, а като звездата с най-нисък брой точки Елена оглави отбор „Фокси”. Така в битка ще се изправят двама капитани – единият от върха на класацията, а другият – от последното й място. Лидерката Михаела покани в отбора си Албена Денкова и Антон Касабов, а Елена – Дарин, Нели Атанасова и Нана.
 
Dancing Stars се завръща на екрана със светкавични елиминации на 8 май от 20.00 ч. по Нова.