Гостите и темите в предаването в събота от 16.00 до 19.00 ч. по Нова

На 3 май предаването „Дикoff”  представя Мика Стоичков, Тони Стораро, Хилда Казасян, интервю с Павел Писарев от Миролюба Бенатова, митрополит Гавриил и междупразничната парламентарна обиколка на Стажанта.

Как са депутатите след Великден и преди Гергьовден? Политика между два празника и преди избори. Любопитните срещи на Стажанта в кулоарите на Парламента са сигурни.

Миролюба Бенатова представя: спомени за Людмила Живкова. Телевизионната поредица за дъщерята на бившия Първи, започната от разказите на личния ѝ бодигард Петър Петров, продължава със специално интервю с журналиста Павел Писарев. В продължение на години той е бил в най-близкото ѝ обкръжение в качеството си на неин заместник в Комитета по култура. Каква беше Людмила?

Коя е Мика Стоичков? Мамино детенце или дъщеря на баща си?  Може би си мислите, че знаете. Но тя не е нито едно от двете. Има голяма вероятност обаче интервюто на Сашо Диков с голямата дъщеря на Христо Стоичков да промени представите ви за нея.

Разговор по мъжки между Сашо Диков и Тони Стораро. Един от най-успешните поп фолк певци разказва за семейството, което го крепи, за традициите, които трябва да се спазват, за музиката като начин на живот и за личните си страхове.

Преди време „Дикoff” представи на зрителите интервю с един от най-достойните и авторитетни духовници в Българската православна църква – митрополит Гавриил. На 3 май, в навечерието на Гергьовден, ще ви покажем неизлъчвани кадри от разговора с Гавриил Ловчански, в които той разказва за Божиите чудеса, случили се пред очите му и за смелостта да вярваш.

Тази събота Хилда Казасян ще хване Сашо Диков и с лекота ще го метне в джаза. Той пък няма да се опъва много, защото знае, че му предстои изключително приятен разговор с една от най-очарователните български певици. Ще става въпрос за музика, любов и още нещо...

Гледайте „Дикoff” тази събота от 16.00 ч. по Нова.