Темите и гостите в предаването тази неделя от 9.00 ч. по Нова

В  „На светло с Люба Кулезич” тази неделя очаквайте един  разговор за избора между кебапчета и мъфини, Шулц или Юнкер,  дебнещи политици или отвратени хора. Шетнята за всеки български глас освирепя, а политикът Капка Георгиева и актьорът Сашо Дойнов се впускат в търсене на изгубения смисъл в студиото с Люба Кулезич. В предаването ще видите още:

Как от цирк „Балкански” молиха за милост папа Йоан Павел II, а си изпросиха арест. Разказ на доайенът Александър Балкански и мъжът, който изми в България ръцете на канонизирания светец  Янко Павлов.

Секс тактика на практика: Бизнесмен от Пазарджик тормози домашни помощнички с неприлични предложения. Жертва на еротичните копнежи на богаташа проговаря в „На светло с Люба Кулезич”.

Между Възкресение и Гергьовден борбата на човека със змея продължава.  Коафьорката Вили Боршукова и Мирослав Петров-Чочо от „Отряд 13” отказват да живеят цял живот с чудовището и убиват греховете си.

Писателят Петър Делчев ще прекоси Черно море с каяк. Едно самотно приключение с малка технологична следа, но с трайна духовна диря.

Гери Дончева – булката с чеиз от сирене реди пъзели от 3-годишна. Топмоделът вае истински произведения на изкуството от 9000 части и ги продава за благотворителност. Защо?

Отговорът в „На светло с Люба Кулезич” тази неделя, 4 май, от 9.00 ч. по Нова.