Подгрейте за шоуто на Aerosmith в София с филма им Rock for the rising sun в петък от 00.00 ч. по Нова

„Ние се намерихме през 70те. Това беше нашият момент. Не бе като сега – с телефони и интернет. Гледахме се в очите, правейки нашите песни, слушахме се един друг. Правехме музика, хранехме се заедно. Това е основата на всичко, което изградихме. Това остана. Ето защо оцеляхме и носим толкова много енергия”, заявява Стив Тайлър в ексклузивно интервю за Нова.

Два дни преди концерта на рок титаните в София репортерът Иван Черкезов и режисьорът на „На светло с Люба Кулезич” Мартин Вълчев  се срещнаха с тях в Истанбул.

„Отношението беше прекрасно. Не сме очаквали, че тези хора могат да бъдат толкова близки с нас. Не беше просто формално интервю”, разказа Мартин Вълчев и сподели, че преди интервюто са пили бира с музикантите.

Откъс от интервюто може да гледате във видеото към статията, цялият разговор с музикантите очаквайте в събота в предаването  „На светло с Люба Кулезич”.

Не пропускайте възможността да подгреете за шоуто на рок титаните в София Aerosmith с филма-концерт Rock for the rising sun, разказващ за турнето на групата в Япония след бедствието в АЕЦ Фукушима, в петък от 00.00 ч. по Нова.