Гледайте втория полуфинален концерт в шоуто за талантливи пеещи деца по Нова

Още шест полуфиналисти излизат на сцената на шоуто за талантливи пеещи деца „Големите надежди“ във втория полуфинален концерт по Нова. За да се преборят за последните три места на финала, малките таланти ще изпълнят по две песни – една българска и една чуждоезична.

Песни на Лили Иванова, Мария Нейкова, Кристина Агилера, Васил Найденов  и Андреа Бочели са част от репертоара на талантливите мачугани, които ще се борят за големия финал на шоуто. В оспорваната надпревара към финала ще продължат три деца - две от тях ще изберат зрителите, а за третия фаворит думата ще има журито.

Сред диамантите, които ще излязат на сцената, са двукратната победителка в предаването и носителка на Гран При по красота от Доминикана – Биляна Лазарова; Павел Матеев, който просълзи Дивна с изпълнението на Con te partiro'/Time to Say Goodbye на Андреа Бочели в последния четвъртфинален концерт; дамският квартет от Севлиево Upstream voices; Кристиана Асенова, която спечели определението „младата Лара Фабиан” след изпълнението на Caruso и Je T'aime; голямата надежда на Троян Радко Петков, който плени журито с изпълнението на песента „Душа“ на „Диана Експрес” и малката Лекси Чальовски, която в последния концерт от четвъртфиналната фаза подпали сцената с песента Girl On Fire на Алиша Кийс.

Как ще се представят талантите в първия полуфинален концерт и кои изпълнения ще грабнат сърцата на публиката и журито, зрителите ще видят  в „Големите надежди” по Нова.