Общата стойност на раздадените награди в предаването тази събота е точно 148 500 лева

Тази събота в първата игра на Национална лотария „На крачка от късмета“ чисто нов френски автомобил със застраховка на пътниците на стойност 100 000 лева спечели Петър Илиев от град Перник. Петър имаше най-голям късмет и пръв премина финалната линия към новата си придобивка. Щастливият 24-годишен младеж работи като дистрибутор на месни продукти и сподели, че мечтата му е да се реваншира на брат му, който помага финансово и да се занимава със земеделие. 

Във втората поред игра „Сейфове“ участваха Денка Тодорова от село Дряновец и Невена Ангелова от град София. Два сейфа с червен знак „Х“ отвори първа Денка и приключи участието си в Национална лотария със сумата от 3 500 лева. Невена, която работи в ортопедична фирма и отделно помага на деца в неравностойно положение , продължи в следващия кръг на играта.  След като отвори сейф съдържащ червен символ „Х“ взе решение да не рискува и се отказа с натрупана печалба от 12 500 лева. 65-годишната дама мечтае със спечелената награда да отиде в Америка при дъщеря си и да присъства на раждането на внучето си.

Големият късметлия пред MEGA JACKPOT-а на Национална лотария се оказа Петя Симеонова от град Видин. Тя завърши играта си в  със сумата от 20 000 лева. Петя е на 33 години и работи като застрахователен брокер, а мечтата ѝ е да има собствено жилище и да осигури добро образование на детето си. 

Водещата Вяра Атова зарадва Венцислав Василев от град Поморие със златен плик с печалба в размер на 2 000 лева от играта „Специален втори шанс“. Чекове с моментни печалби в студиото от водещия Захари Бахаров получиха: Юлиан Стойнев от град Перник в размер на 25 000 лева от билет „Сделка или не“, Теодор Стоянов от град Бургас в размер на 20 000 лева от билета „Сбъдни мечтите си“, Петранка Василева от град Момин проход в размер на 20 000 лева от билет „Лото +“, Нима Титирекова от град Панагюрище в размер на 10 000 лева от билет „Сбъдни мечтите си“ и Петър Кирилов от София в размер на 10 000 лева от билета „Сбъдни мечтите си“.

Играта на всички късметлии в предаването можете да видите в епизода на Национална лотария в NovaPlay. А как да се включите в игрите на Национална лотария, научете на страницата на предаването на novatv.bg. Не пропускайте Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова.