Гледайте документалното риалити от утре до четвъртък от 20.00 ч. по Нова

Документалното риалити „Съдби на кръстопът” отново ще прикове вниманието на зрителя с поредната доза разтърсващи човешки истории от понеделник до четвъртък  точно от 20.00 ч. по Нова.

Тази вечер, 16 юни, ще станем свидетели на  драматична история на семейство Георгиеви, които трябва да се справят с тежка финансова загуба, причинена от собствения им зет – чужденец.

Във вторник, 17 юни, документалното риалити ще представи на зрителите най-шокиращата история за седмицата - 16-годишна ученичка изоставя бебето си във влака.

В сряда, 18 юни, пък ни очаква историята на 16-годишния Филип, влюбен в стриптизьорка – врзъка, която ще скандализира неговите родители.

В четвъртък, 19 юни, документалното риалити ще ни изуми с историята на 39-годишната самотна майка Красимира, която има 5 деца от различни бащи, но въпреки това продължава да търси „голямата любов”, пренебрегвайки семейството си.

Не пропускайте да видите развръзките на тези разтърсващи истории в документалното риалити „Съдби на кръстопът” от понеделник до четвъртък от 20.00 ч. по Нова.