Рубриката представя отблизо хората, които отразяват новините за вас - репортерите

„На екрана, както и в живота, има добри и лоши герои. Нашата работа е да ги показваме такива, каквито са, без да взимаме страна, без да взимаме отношение”, казва за работата си репортерът Нина Димитрова в рубриката „20 кадъра от живота на Новините”.

Според нея най-трудни за разказване са личните истории.

„Всеки има персонален главен герой, който завинаги ще остане в сърцето му. Моят е четиригодишната Стефи. Когато я срещнах за първи път, тя беше на три години и имаше рак. Беше се вкопчила в майка си, не говореше с мен, нито с оператора Станислав Илиев. След поредната операция и престой в болница беше загубила умението си да ходи, при това за втори път. Порази ме със силата си – днес тя е здрава, благодарение на желанието й за живот, борбеността й и, разбира се, на зрителите на Нова, които дариха пари за нейното лечение”, отбелязва Нина Димитрова. Повече вижте във видеото тук.

Очаквайте и следващите издания на рубриката „20 кадъра от живота на Новините” в предаването „Здравей, България”, както и в „Събуди се”. Рубриката, която стартира по повод 20-годишнината на Нова телевизия, представя отблизо хората, които правят и отразяват новините за вас - репортерите.