Новият сезон на „Събуди се” започва на 6 септември - вече от 7.00 до 10.00 ч. по Нова

Новият сезон за предаването „Събуди се” ще започне на 6 септември с удължено време, нови рубрики и лица. Водещата Мирослава Иванова ще буди зрителите за важните теми на деня всяка събота и неделя вече от 7.00 до 10.00 ч. по Нова. 

Към екипа на „Събуди се” ще се присъедини Диана Найденова, която ще има своя рубрика – „Карай направо”. В характерния за нея стил, без заобикалки, тя ще проследява хода на предизборната кампания и ще предизвиква кандидатите за власт по необичаен начин – като ги качи в автомобила си и кара направо, с директни и ясни въпроси. 

На 6 септември Нова ще даде старт и на предизборните дебати. До края на предизборната кампания водещите лица на Нова ще провеждат тематични дебати с представители на основните политически сили. 

Завръщането на Люба Кулезич и Сашо Диков също са част от публицистичните акценти в ефира на Нова тази есен. В първия уикенд на септември своето завръщане ще направят форматите на продуцентска къща „Телеман” – предаването за ничиите съдби „Ничия земя” и трите часа безкомпромисни разговори и истории на Сашо Диков в „Дикoff”. Уикендът 6–7 септември ще отбележи и новия час на обедната емисия на Новините на Нова – от понеделник до неделя най-важните събития в обедните часове зрителите ще могат да гледат от 12.00 ч. по Нова.