Силна и интересна съботно-неделна програма очаква зрителите на Нова със „Събуди се”, „На светло с Люба Кулезич” и „Дикoff”

Навръх националния празник 6 септември стартира новият телевизионен и новият политически сезон в ефира на Нова. Силна и интересна съботно-неделна програма очаква зрителите  с новите епизоди на със „Събуди се”, „На светло с Люба Клулезич”  и „Дикoff”.

От този уикенд предаването „Събуди се” отново ще буди зрителите от 7.00 ч., а на стола на водещия се завръща Мирослава Иванова.  Утре е и дебюта на новата рубрика  на „Събуди се” - „Карай направо” на Диана Найденова.  „Това са интервютата, които политическите лидери ще дадат на Диана Найденова в една неформална обстановка зад волана”, разкри Мира Иванова.  Първи гост на рубриката ще бъде лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

В първия епизод за новия сезон в „На светло с Люба Клулезич” тази събота от 10.00 ч.  ще видим едно момиче, което „обедини България” -  Атанаска Тушева от Павликени.

„Защо Атанаска обедини България? Защото ние сме обединени само в омразата, готови сме да наричаме едно същество на 20 години „срамът на България”. Ние не нарекохме „позорът на България” нито един политик или прокурор”, разказа Люба Кулезич.  Предаването ще, чества и „патриотизма в България, който е толкова на мода с патриота Росен Петров и патриота Валери Симеонов”. 

От 11.00 ч. през уикенда се завръща предаването „Съдебен спор”  с нови казуси и оспорвани дела. 

От тази събота обедната емисия на Новините на Нова ще запознава зрителите с най-актуалните събития в страната и по света от 12.00 ч.

Утре започват и предизборните дебати на Нова – „Кастинг 240”. Всяка събота по време на предизборната кампания, точно в 16.00 ч., кандидат-депутатите ще се явяват на интервю за работа пред избирателите, а ТОП лицата на медията – Ани Цолова И Виктор Николаев, Ани Салич и Ники Дойнов, Мирослава Иванова и Милен Цветков,  ще задават зрителските въпроси към тях.

Предаването „Дикoff” през новия сезон вече ще се излъчва в неделя от 16.00 ч.
„Наш основен гост ще бъде самият Кеворк Кеворкян. Ще видите моя добър познат от парламентарните коридори, който се шлайкаше без особени задължения като депутат от опозицията – Данчо”, разкри Сашо Диков.  Сред другите гости ще е министър Румен Порожанов в ексклузивно интервю.   „Ще видите как успях да изтръгна от министър Щонов за увеличението на тока с 50%”, допълни Сашо Диков.

Какво още са подготвили Мирослава Иванова, Люба Кулезич и Сашо Диков за зрителите на Нова през уикенда, гледайте във видеото.

Не пропускайте актуалните публицистични предавания „Събуди се”, „На светло с Люба Клулезич”  и „Дикoff” през новия сезон в ефира на Нова.