Страстите ще се нажежат във VIP Brother Образцов дом в четвъртък от 20.00 ч. по Нова

Моделът Зорница Линдарева е най-новият Съквартирант, който влезе в Образцовия дом в третия лайв на VIP Brother по Нова.

Преди нея в Къщата влязоха още двама нови Съквартиранти – Влади Въргала, който ще весели останалите, и синът на легендата Иван Иванов, красивият рапър, който вярва, че „Всичко е любов” – Wоsh MC. Двамата бяха разпределени от Big Brother в луксозната Резиденция.

Красавицата Линдарева нашумя покрай връзката си със съпруга на Жени Калканджиева – Стефан Манов, които също участват във риалитито. Решението на Big Brother да я покани в Къщата, вероятно се дължи на неговото желание да изпита отношенията на VIP семейството, коментираха членовете на „Домсъвета” на VIP Brother Образцов дом. Маги Халваджиян изрази тревога за мотивацията на Линдарева за участие в шоуто.

Зорница беше настанена в Трудово-възпитателното общежитие и така засега няма пряк досег с Жени Калканджиева и съпруга ѝ Стефан, които се преместиха в Резиденцията на елита, след като спечелиха екстремната мисия на Big Brother.

Обитателите  на Трудово-възпитателното общежитие трябваше да осъществят „бягство” в рамките на 15 минути между Резиденцията на лукса и социалистическата мизерия на общежитието. Подобно на бегълците, прескачали Берлинската стена, Съквартирантите от ТВО-то трябваше да лазят през кал и бодлива тел, но успяха да се справят. Като награда Big Brother им даде възможност да изпратят още двама Съквартиранти в луксозната резиденция. След кратко съвещание и колебание между двойките на Камелия Воче и Албена Вулева срещу Жени Калканджиева и съпруга ѝ Стефан Манов. Предвид враждебните отношения между Камелия Воче и Евгени Минчев бе решено в луксозния противников лагер да отиде семейният тандем.

В следващия епизод предстои сливането на Резиденцията и Общежитието. Какво ще се случи, когато очи в очи се изправят Камелия Воче и Евгени Минчев? Как ли ще реагира Жени Калканджиева при срещата ѝ със Зорница Линдарева?

Не пропускайте VIP Brother Образцовия дом в четвъртък от 20.00 ч. по Нова.