Конфликтът между Жени Калканджиева и Тачо се задълбочава във VIP Brother Образцов дом тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Неочаквани обрати видяха зрителите в седмия епизод на VIP Brother Образцов дом. Омразата между двама Съквартиранти се превърна в приятелство, а любовта между други започна да се трансформира в омраза. Къщата на VIP Brother вече не е същата след предишната мисия на Съквартирантите, при която те разкриха своите най-интимни и най-пазени тайни. Доста от тях се чувстват неудобно един от друг. А много от звездите се замислиха дали поведението им е било подходящо за телевизионния екран.

Най-много коментари и обсъждане предизвика избухването на Евгени Минчев по време на мисията. Но тази вечер зрителите видяха, че лордът е способен на още по-драстични постъпки, с които да предизвика неодобрението на останалите Съквартиранти. След мисията Евгени Минчев демонстративно бойкотира нарежданията на Big Brother, което доведе до ново наказание за обитателите на Къщата – седмичният им бюджет беше намален с 10%. Раздорът в Политбюрото между Евгени Минчев и Йорданка Христова се задълбочи. В тази атмосфера на засилваща се враждебност лордът реши да напусне Къщата.

Изненадващо за зрителите и Съквартирантите човекът, който го спря на прага на Образцовия дом, се оказа не някой друг, а неговият най-голям „враг” – певицата Камелия Воче. Тя не само го спря, но дори успя и да промени неговото решение. Двамата проведоха откровен разговор, а Евгени Минчев дори се разплака и разкри, че е много самотен и се чувства предаден от другите.

Мисията „Комсомолски кули” скара и Жени Калканджиева със съпруга ѝ Тачо. По време на играта моделът Мартин Мартинов разкри, че е имал връзка с Калканджиева. Няколко дни по-рано в първия епизод на „Голямата уста” Жени заяви, че не е имала отношения с Мартин, но сега стана ясно, че е излъгала. Реакцията ѝ към изповедта на Мартин разгневи Тачо и двамата си размениха доста нецензурни думи, които се наложи Big Brother да заглуши.

Дали конфликтът между Жени и Тачо ще се задълбочи? Дали примирието между Камелия и Евгени е временно, или двамата ще оправят отношенията си? Ще разберем в следващия епизод на VIP Brother Образцов дом в сряда от 20.00 ч. по Нова.

В момента в Къщата цари мир, а Евгени Минчев и Камелия Воче пеят заедно, както се вижда във видеото към статията >