Какви са отношенията между Съквартирантите след първите номинации очи в очи гледайте във VIP Brother от 20.00 ч. по Нова

Шестима са Съквартирантите  номинирани за изгонване от Образцовия дом на VIP Brother  при първите реални номинации в шоуто. За зрителските симпатии и вот ще се борят  Елена Кучкова, Тачо, Жени Калканджиева, Мартин Мартинов, Евгени Минчев и Камелия Тодорова, а в понеделник един от тях ще напусне Къщата завинаги. Въпреки че Съквартирантите се номинираха очи в очи и с е стремяха да бъдат максимално възпитани, на повърхността изплуваха скритите им симпатии и антипатии.

Не е изненада, че Жени и Тачо са сред номинираните, след като техните скандали през последните дни нарушиха и без това разклатения мир в Образцовия дом, без да оставят нито един от Съквартирантите безучастен. Зрителите станаха свидетели на един от техните конфликти преди първите номинации във VIP Brother Образцов дом.  След прекомерна употреба на алкохол Тачо разкри истината за отношенията между него и съпругата му Жени. Нараненият съпруг разказа, че отношенията, които демонстрират с Жени  във формата са фалшиви и те отдавна не са семейство. Тачо сподели, че Евгения има богат любовник от известно време и двамата съпрузи дори не живеят заедно. Преди да вземат участие в предаването, Тачо получил заплахи да внимава какво говори от любовника на Калканджиева.

Свидетел на изповедта на наранения съпруг стана майката на Тачо, която беше в студиото по време на петия лайв на VIP Brother. По-късно пред Ники Кънчев тя коментира, че и е болно за нейното внучето и иска то да има едно пълноценно детство. Тя имаше възможността да разговаря със сина си и го посъветва да покаже какви достойнства и качества има и да излезе с високо вдигната глава от играта.

Разкритията на Тачо станаха повод за поредния му скандал с Жени, при който тя заяви, че това е краят на техния брак. Изненадващо за всички обаче по време на номинациите Калканджиева не номинира своя съпруг. Абсолютният фаворит за изгонване от Къщата се оказа Елена Кучкова с цели 8 номинации, а доскорошните обитатели на ТВО-то на Big Brother Иво Аръков, Зорница Линдарева и Наско Месечков излязоха от нелегалност и се завърнаха в Резиденцията. Като истински „активни борци”, те дори получиха  се имунитет за първите номинации в Къщата.

Как ще се развият отношенията между Съквартирантите след първите номинации очи в очи? Ще разберем в епизода на VIP Brother Образцов дом в четвъртък от 20.00 ч. по Нова. Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.