Как ще се развият новите конфликти зрителите ще видят във VIP Brother в петък от 20.00 ч. по Нова

Съквартирантите в Образцовия дом на VIP Brother все още бяха под влиянието на скандала между съпрузите Жени Калканджиева и Стефан Манов - Тачо в епизода в четвъртък по Нова. Докато Кали, Елена и Ива коментираха, без да заемат страна, Евгени и Йорданка от Политбюро категорично отсъдиха, че всъщност Жени представя нещата както и е изгодно на нея, а Тачо е потърпевш в цялата ситуация.

В Къщата се оформя нов конфликт, след като Кали потърси сметка на Евгени защо я е нарекъл „треторазрядна певица” и „категория С” пред останалите. Поводът за сблъсъка беше мисията „Кой е по-по-най“. Всъщност Големият брат подведе Съквартирантите, като им съобщи, че е провел анкета в социалната мрежа, в която са участвали над 200 000 души. Целта на анкетата бе да определи кой е „най“ в 14 категории, сред които най-мързелив, най-секси, най-голям лицемер, най-скучен, най-малко VIP, най-умен, най-низка хигиена и други. Това, което Съквартирантите от резиденцията не знаеха, е, че победителите са определили Иво, Зорница и Наско от трудово-възпиталеното общежитие.

След като беше избрана за най-голям лицемер и Съквартирант с най-лоша хигиена, Кали изпадна в истерична криза. Тя плака дълго време, след което заяви, че е приключила участието си в играта и отсега няма да говори, нито да яде. Елена Кучкова беше обявена за най-глупав Съквартирант, като отказа да бъде залята с лепкавата течност, с която се заливат победителите в категориите. И отказът й доведе мисията до провал.

Как ще се развият новите конфликти в Образцовия дом зрителите ще видят в епизода на VIP Brother в петък от 20.00 ч. по Нова. Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.