Гостите в „Дикoff” тази неделя по Нова

В предаването „Дикoff” тази неделя по Нова очаквайте едно от най-откровените интервюта на Недялко Йорданов, създал стиховете за някои от най-обичаните български песни като „Не остарявай, любов”, „Младостта си отива”, „Моето мъжко момиче”.

Зрителите ще научат потресаващи истории за семейството на поета - за убийството на баща му, за гоненията срещу него преди и след демокрацията, за взрива в редакцията на в. „Галерия”, където се помещавал офисът на сина му Недялко Недялков (тогавашен издател на в. „Уикенд”), за тежкия побой над сина му Асен Йорданов, за срещите с Бойко Борисов. 

В предаването очаквайте разговор и с легендарния журналист Янчо Таков, който ще се върне към създаването на „Всяка неделя”, срещите му с Рей Чарлз, Хю Хефнер, Фара Фосет, Тина Търнър, брака му с примата Лили Иванова. 

В „Дикoff“ тази седмица ще гостува също омбудсманът Константин Пенчев, който отново зае челни позиции в класациите за най-обичаните политици, без самият той да е такъв. И още в предаването: Мария Календерска - жената до Николай Бареков в един разговор без цензура седмица преди изборите, Георги Кадиев и Весела Лечева за листите на БСП и кой се страхува от преференцията и, разбира се, неуморният Стажант, който отново препита министрите от служебния кабинет по всички наболели теми и присъства на изключително важния избор на Висшия съдебен съвет за председател на ВКС.

Гледайте предаването „Дикoff“ тази неделя, 28 септември, от 16.00 до 19.00 ч. по Нова.