Не пропускайте събитията в Образцовия дом на VIP Brother по Нова

Мисията „Кой е по-по-най” внесе много смут и мрачно настроение в Образцовия дом на VIP Brother в епизода в петък по Нова. Кали, която беше обявена за най-лицемерен и нечистоплътен Съквартирант, изпадна в дълбока депресия и два дни отказа да яде и да комуникира с останалите.

Мрачното настроение се задълбочи, след като Зорница Линдарева припадна в ръцете на Влади Въргала, който се опитваше да й даде приятелски съвет да намали алкохола и да яде повече. Тачо веднага се притече на помощ на бившата си любима, а Жени беше човекът, който я сложи да легне в леглото си.

Big Brother излъчи мисията и разкри истината за „народната любов”, което се отрази повече от добре на Кали, като тя стана видимо по-спокойна. След мисията никой не потърси сметка на тримата партизани в трудово-възпитателното училище, дори напротив - „жертвите” на социалния им експеримент ги аплодираха. Това възцари мира и разбирателството и Съквартирантите станаха по-задружни и приятелски настроени.

Не пропускайте събитията в Образцовия дом и в следващите епизоди на VIP Brother по Нова. Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.