Гледайте приключенския екшън „Братята тигри” днес от 13.00 ч. по Нова.

Следобед, изпълнен с приключения сред джунглите и древни руини на Индокитай, очаква зрителите с филма „Братята тигри”  тази събота от 13.00 ч. по Нова. Лентата е още една успешна творба, посветена на животните, от режисьора Жан-Жак Ано, познат с  работата си по приключенския екшън „Мечката”.

„Братята тигри” предлага завладяваща история, разказана през очите на четириногите главни герои - тигърчетата-близнаци Кумал и Санга, които са разделени скоро след раждането им, когато небезизвестният ловец Ейдън Макрори (Гай Пиърс) убива баща им. Кумал е откаран в цирк, където е жестоко дресиран. Санга в началото има повече късмет - той се озовава в луксозното имение на френски правителствен чиновник. Но поредица от непредвидими обстоятелства в крайна сметка води до озоваването на Санга в ръцете на човек, решен да го превърне в агресивен боец. Години по-късно братята отново се събират, но насила изправени един срещу друг като врагове на арената. Свидетел на тяхната съдба, ловецът Макрори изживява сериозна криза на съвестта и решава да ги спаси.

Дали неговите усилия ще се увенчаят с успех? Ще разберем в приключенския екшън „Братята тигри” днес от 13.00 ч. по Нова.