Не пропускайте следващия епизод на Национална лотария в събота от 19.30 ч. по Нова

Емоционалното завръщане на Национална лотария продължава. Тази събота в ефира на Нова отново бяха раздадени хиляди левове на късметлиите, които вярваха, играха и спечелиха. 
Първият късметлия, който си тръгна с печалба чисто нов автомобил от Национална лотария е Стоян Стоянов на 34 години от град Свищов. Късметлията сподели, че винаги е вярвал в късмета си и се е надявал да спечели именно новия автомобил.

Играта „Сейфове“ разкри нови възможности на Мартина Станкова от град Стара Загора. Младата дама игра своята игра бременна в седмия месец. Тя очаква първото си дете, а съвсем скоро ѝ предстои и сватба. Щастливите събития ще са съпътствани и с печалба 3 000 лева от Национална лотария. Мартина е студентка в Тракийския университет. Ще използва сумата, за да подпомогне учението си и да закупи необходими неща за своето първо дете. 

След тях на сцената на предаването застанаха късметлиите, които получиха чековете за своите моментни печалби. Мария Енева си тръгна с 50 000 лева, печалба от билета „ЛОТО+“. Щастливата пенсионерка споделя: „След тази печалба имам желание за живот. Преди това то бе изчезнало. Молила съм се да спечеля поне 1000 лв., а такава радост дори не съм очаквала“. Цвята Цонкова от гр. Горна Оряховица взе своите 10 000 лева, моментна печалба от билета „МЕГА МИЛИОНИ“. Новият билет на Национална лотария „ЛОТО ЗОДИАК“ възнагради Георги Георгиев от гр. Белослав с 5 000 лева.

Карта номер 44 определи големия късметлия, който ще се докосне до колелото пълно с печалби в играта MEGA JACKPOT. Това е щастливката с интересното име Панорка, която сподели, че 44-та е годината, през която е родена. Числото определено ѝ донесе късмет. Панорка си тръгна от предаването с 30 00 лева. Късметлийката реши, че тази сума и е предостатъчна, за да я рискува и си тръгна в пъти по-богата. След много труден живот, късметът се усмихва на Панорка и тя заяви: „Има късмет и щастие на този свят. Пожелавам го на всеки“. Тя губи своя съпруг и по-малкия си син. С печалбата ще успее да помогне на здравословното състояние на по-големия й син. Ще зарадва и внучката си, на която ще осигури образование и нова кола.

Кои ще са новите късметлии в игрите на Национална лотария,  ще разберем следващата събота от 19.30 ч. по Нова.