Безпрецедентна мисия във VIP Brother тази вечер, феновете във Facebook решават дали е успешна

След безпрецедентния тричасов лайф на VIP Brother, Къщата осъмна без Тачо. VIP Brother спази правилата на предаването и не смекчи позицията си спрямо проявеното насилие, въпреки мнението на зрителите, категоричното желание на Жени и половинчатото съгласие на Зорница Тачо да се върне в шоуто. Реакциите на Съквартирантите след изгонването на Тачо и как се развиват отношенията между двете жени от триъгълника зрителите ще видят тази вечер в шоуто по Нова.

Междувременно животът в Къщата продължава, изпълнен с нови предизвикателства и герои. В емоционална изповед Тити Папазов признава, че „Левски“ е смисълът на неговия живот и приема като лична отговорност вярата, която момчетата от отбора и феновете имат в него. В името на каузата си в неделя той неочаквано напусна Къщата, за да направи първата стъпка към спасяването на отбора. Тити участва в предаването „Сделка или не” и спечели пари за каузата си. Каква сума ще влезе в касата на отбора - зрителите ще видят в „Сделка или не” в сряда по Нова. 

Тази вечер започва и безпрецедентна по рода си мисия във VIP Brother. За първи път в историята на шоуто на Facebook страницата на предаването зрителите и феновете ще решат дали Съквартирантите ще получат храна следващата седмица.

Мисията с кодово название „Подбор на таланти” ще накара участниците, разделени на отбори, да разкрият артистичния си талант. Същевременно комисия „Първи творчески колектив” в състав Йорданка Христова, Албена Вулева и Евгени Минчев ще оценява кой от кандидатите в съответната категория се е справил по-добре и запис с неговото участие ще бъде качен на Facebook страницата. Целта е всички качени видео материали да съберат общо 25 000 харесвания за три дни. Ако този резултат се постигне, Съквартирантите ще получат бюджета си за следващата седмица, в противен случай мисията се счита за неуспешна. 

Не пропускайте VIP Brother Образцов дом тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто