Не пропускайте вторите номинации във VIP Brother в момента по Нова

Съквартирантите отново имат шанс да номинират за изгонване от Къщата, като условието на Big Brother е да се аргументират точно и ясно, за да се избегнат интриги и спекулации. Зрителите тази вечер ще видят и номинационна игра, в която Съквартирантите бяха разделени на два отбора.

Сините са Ели Гигова, Wosh MC, Тити Папазов, Камелия Тодорова, Иво Аръков, Ива Екимова и Елена Кучкова. За червения отбор играят Кали, Жени Калканджиева, Зорница Линдарева, Мартин Мартинов, Камелия Воче, Евгени Минчев, Наско Месечков и Йорданка Христова. 

Капитани на двата отбора са Йорданка Христова и Камелия Тодорова. Те трябва да отговарят на въпросите на Big Brother, свързани с политически лидери. При верен отговор съответният отбор тръгва по екстремно трасе: басейн с вода, тръба и хлъзгава стълба. Любопитното е, че Политбюрото вече не се ползва с привилегията членовете му да не бъдат номинирани. Изключителното право да спаси двама Съквартиранти ще получи капитанът на отбора-победител. 

Настроенията в Къщата се насочват ту към предстоящите номинации, ту към успеха на мисия „Подбор на таланти“, която ще определи седмичния бюджет. За първи път в историята на шоуто на Facebook страницата на предаването зрителите и феновете имат възможност да решат дали Съквартирантите ще получат храна следващата седмица.

Междувременно след напускането на Тачо Евгения и Зорница сякаш нямат нищо общо помежду си, като и двете сформират лагер на съчувствие около себе си. Докато Зорница действа с думи, Жени с поредица от рокади успя да размести Съквартирантите в спалнята и да изгони Линдарева от леглото си. 

Как ще съжителстват двете оттук нататък – не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по Нова, когато започват вторите номинации в Образцовия дом. Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.