Номинирани за изгонване са Зорница, Кали, Мартин и Йорданка Христова, гледайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Мисията „Подбор на таланти” изправя Жени Калканджиева и Зорница Линдарева в пряк двубой в епизода на VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по Нова. В задачата, дадена от Big Brother, двете дами трябва да станат част от организацията „Анонимни звездохолици“, която цели сриване на авторитети и публично излагане на популярните граждани. 

Жени и Зорница трябва да изчетат текст, който разкрива пикантни детайли от биографиите им, за да си осигурят присъствие в жълтите медии. Дали мисията „Подбор на таланти“ ще бъде успешна решават зрителите чрез гласуване във Facebook до петък.  

В епизода довечера зрителите ще видят как Зорница и Жени ще сформират собствени армии от поддръжници. Зорница ще потърси подкрепата на Кучкова и ще й сподели, че се чувства по-добре, когато Тачо го няма. Жени ще се довери на Влади Въргала, но истински отдушник тя ще намери в лицето на Big Brother.

В Къщата все по-силно се чува гласът на Wosh MC, който не се поколеба да се намеси в конфликта между Жени и Тачо. Тази вечер младият изпълнител ще се подразни от Йорданка Христова и ще определи поведението й за недопустимо. Евгени Минчев също ще влезе в битова конфронтация с Йорданка Христова заради постоянните й нареждания, която заедно със Зорница, Кали, Мартин е сред номинираните за изгонване от Къщата тази седмица. 

Едно е сигурно – днес във VIP Brother ще има парти, защото Кали има рожден ден. Празненството на Иво Аръков доведе до необратими ситуации в Образцовия дом, какво ще се случи тази вечер – не пропускайте VIP Brother от 20.00 ч. Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.