Можете да гласувате за фаворит в мисията „Подбор на таланти” на Facebook страницата на предаването

Седмичната мисия „Подбор на таланти” изправи Жени Калканджиева и Зорница Линдарева в пряк двубой в епизода на VIP Brother в четвъртък по Нова. Двете дами трябваше да се превъплътят в „Анонимни звездохолици”, които се борят за публикации в жълтата преса. Жени беше по-артистичната и журито избра нейният клип да се бори за одобрението на феновете във Facebook страницата на предаването.

Същевременно след напускането на съпруга й Тачо, Жени е депресирана и се чувства виновна. Тя помоли Big Brother да поплаче в Изповедалнята, защото мрази да плаче пред хора и те да я съжаляват. Зорница се чувства доволна и не крие чувствата си пред никого. По време на номинациите в сряда се разрази поредната буря в Къщата, в основата на която са двете дами. Жени не можа да издържи новата роля на Зори - да се прави на жертва. Тя се нахвърли срещу нея с думи като „лъжкиня” и „проклятие за всички”. Тя трудно приема факта, че Зори заблуждава дългогодишните й приятели Влади Въргала и Тити, Папазов които се вживяват като нейни пазители.

Най-големият проблем в Къщата в момента е липсата на достатъчно храна. Скандалите за храната са всекидневие, а като пазителки на кухнята се изживяват Йорданка Христова, Камелия Тодорова, Камелия Воче и Кали. Евгени бе провокиран и смъмри Данчето заради сутрешната си доза турско кафе. Wosh MC пък пророни сълзи пак заради Христова, която му брои бирите, а той не може да приеме, че звезда от този ранг може да се занимава с подобни битовизми.

Можете да гласувате за фаворит в седмичната мисия „Подбор на таланти” тук, не пропускайте следващия епизод на VIP Brother в събота от 20.00 ч. по Нова.