Не пропускайте номинациите във VIP Brother по Нова

След като настроенията в Къщата отново се преобърнаха, предстоят номинациите във VIP Brother на живо по Нова. Домсъветът също поема лидерски функции и ще използва правото си да номинира един участник за изгонване. Сблъсъкът на мотивите в Къщата и тези на наблюдателите отвън ще внесе допълнително напрежение.

Лидерът в Образцовия дом на VIP Brother досега безспорно беше Лорд Евгени Минчев. Неговите капризи биваха незабавно задоволявани, а настроението му определяше поведението на останалите. В епизода във вторник зрителите видяха как Евгени губи червения килим под краката си заради думи, които вбесиха майката Камелия Воче. Лордът намеси детето й и повечео Съквартиранти подкрепиха обидената Камелия. 

Минчев за първи път се замисли и се почувства неловко, а негов единствен съюзник остана Ива Екимова. Това накара Камелия да обяви „тиха война” на Ива. Това не спира Ива да се превърне в посланик на Евгени в Къщата и да обикаля от човек на човек, за да обяснява колко добър е той всъщност.

Междувременно Съквартирантите се групират и на поколенчески принцип. По-възрастните авторитети наблягат на домакинските задължения и властват в кухнята, докато младите момичета прекарват повече време пред огледалата, във фитнеса и не се включват в чистенето и готвенето. 

Не пропускайте третите номинации във VIP Brother по Нова. Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.