Как ще се развият събитията в Къщата гледайте във VIP Brother в петък от 20.00 ч. по Нова

Съквартирантите получиха своята седмична мисия ТКЗС Нови хан в епизода на VIP Brother в четвъртък по Нова. За бригадири бяха избрани Евгени Минчев, Йорданка Христова, Кали, Жени Калканджиева и Тити Папазов, като на тях се падна задачата да разделят участниците по животински групи.

Най-мързеливите трябваше да се превърнат в прасета, най-лицемерните - в кокошки, а останалите - в крави. Всяка животинска група трябва да носи подходящи дрехи, да живее във ферма, да спи върху слама и да се храни с определени храни. Още след отделянето на животните във фермата кокошката Елена и кравата Зорница решиха да саботират мисията, като бяха категорични, че няма да издържат на тези условия. Те веднага бяха нападнати от останалите Съквартиранти, за които е много важно да преминат това изпитание.

Big Brother заложи капан на животните, слагайки им бутилка розе в хладилника. Най-жадните веднага се отдадоха на изкушението и това им струваше солена глоба, която пак доведе до скандали във фермата.

Скандали не липсваха и в резиденцията сред бригадирите. Евгени мислеше, че останалите са му сърдити заради избора да ги прати във ферма и обвини Йорданка, че е прекалено мила с тях и им говори против него. Big Brother даде възможност на групата на прасетата да си спечелят колбаси, но задачaта им се видя прекалено трудна и беше неуспешна.

Как ще се развият събитията в Къщата гледайте във VIP Brother в петък от 20.00 ч. по Нова. Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.