Дали в Образцовия дом ще избухне „въстание”, ще разберем тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Жени и Тачо са заели сериозно с изпълнението на мисията „Диктатор”, възложена им от Big Brother. VIP Къщата е на път да се превърне в истински концентрационен лагер.  Диктаторската двойка, получила всички правомощия в Образцовия дом, не се посвени да използвавсички средства в стратегията за създаване на омраза и спечелване на врагове: затвор, мизерна храна, липса на цигари, студ. Съквартирантите дори бяха принудени да пеят специален химн в прослава на Тачо. Но въпреки това мисията беше на ръба от провала.

 Предвид че от успешно изпълнената задача зависи бъдещият бюджет на Съквартирантите, мнозина се отнасяха с разбиране към поведението на  Диктатора и неговата съпруга. Обитателите дори насочиха своята неприязън към Зорница Линдарева, която се опита да саботира мисията. Опасността от провал предизвика скандал между Диктатор и Първата дама. Тачо упрекна Жени в прекалено властолюбие и жестокост, но тя наистина доказа, че има твърд характер. Диктаторската двойка реши да смени тактиката и да засили тормоза върху по-възрастните и по-слабите, за да предизвика омразата на другите. Диктаторът успя да спечели покорството на Съквартирантите, но няма сила която да спре гладът, срещу който те се борят. По всичко личи, че във Къщата назрява бунт.

В този момент в Образцовия дом влезе новия Съквартирант – Людмила Захажаева. Майката на Албена Вулева веднага направи впечатление. Още с пристигането си тя „подхвана” Съквартирантите.  Някои от тях я сравниха с Лили Иванова, а Влади Въргала каза, че ако Людмила е била в ролята на Диктатора, той е щял да саботира мисията веднага.

Дали наистина в Образцовия дом ще избухне „въстание”? И каква роля ще изиграе Людмила Захажаева? Ще разберем в следващия епизод на VIP Brother този петък от 20.00 ч. по Нова.