Съквартирантите наказани да живеят със 100 лева седмичен бюджет до края на формата

Преврат, гражданско неподчинение, барикади – тази вечер зрителите ще видят истински екшън в Къщата на VIP Brother, който ще завърши със сурово наказание. Предстои и прецедент в световната история на формата, в който Съквартирантите бойкотират мисия и не се съобразяват с думите на Големия брат. 

Напрежението ще ескалира, докато в кухнята се приготвят мекици, а по воля на Диктатора кулинарните блага ще бъдат отнети. Някои от обитателите на Къщата ще се опитат да скрият храна за останалите, но Жени и Тачо ще претърсят всеки ъгъл за тайни запаси. За назидание те ще изпратят всички в затвора, където да осмислят постъпките си. 

Докато Диктаторът и първата дама претърсват Къщата, Кали и Камелия Воче ще започнат да подготвят преврат. Съквартирантите разбиват затвора, превземат Къщата и се барикадират. 

Затворени в тайната стая, Диктаторът и неговата първа дама ще наблюдават с тревога в продължение на четири часа тяхното поведение. Тачо и Жени ще направят няколко опита за преговори, но без резултат. 

Ситуацията ще наложи спешната намеса на Big Brother, който ще положи много усилия да събере всички Съквартиранти на меката мебел в Къщата. Те ще чуят безпрецедентна реч, в която Големият брат им обяснява мисията „Диктатор“, условията за нейния успех и санкциите, които всички ще претърпят – седмичен бюджет от 100 лева до края на формата. 

Гледайте VIP Brother от 20.00 ч. тази вечер, не пропускайте и „Голямата уста” с Венета Райкова от 22.00 ч. по Нова. Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.