Тази вечер ще стане ясно кой е номинираният от зрителите участник, гледайте VIP Brother по Нова

Албена Вулева от години се слави със скандалната си репутация. След влизането на майка й Людмила Захажаева в Къщата на VIP Brother обаче, тя беше определена като „по-малкото зло”. 

Най-потърпевш от дуета Вулеви е Камелия Воче. Тя най-често има конфликти с Людмила, за които повод винаги са хигиенните навици на рускинята. В новата седмична мисия „Демокрация” Съквартирантите взимат решения по различни битови въпроси чрез демократично гласуване, или така поне си мислят. Тайната мисия на Албена е да бъде единствената, чийто глас се зачита, без другите да разберат.

Съквартирантите трябва да изберат кои да са двете чистачки, които да изчистят Къщата. Албена на драго сърце изпраща Камелия Воче и Кали да се трудят и именно това решение отприщва поредица от скандали. Резултатът – Воче си събира багажа и иска да напусне Къщата. 

Междувременно семейство Манови продължават да са във война, а Жени – да спи при Кали. След многократни опити да намери близост със съпругата си, Тачо ще я предупреди, че може да потърси ласки при други жени. Поводът не закъснява, а Елена Кучкова се оказва в ролята на изкусителка.

На живо в ефира на Нова ще стане ясен последният номиниран за тази седмица. За първи път в 10-годишната история на предаването Big Brother оставя на феновете да вземат това важно решение. Какви са резултатите от гласуването, можете да видите на Facebook страницата на предаването.

В „Голямата уста” пък Венета Райкова за първи път ще възложи мисия на един от Съквартирантите. Зрителите ще видят и неизлъчвани видеа на колоритната Людмила Захажаева. Кой ще е поредният, попаднал под кръстосан разпит на живо от Изповедалнята, и колко добре Зорница Линдарева имитира Людмила, зрителите ще видят в „Голямата уста” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Още ексклузивни новини за VIP Brother Образцов дом следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.