Гледайте финала на мисия „Демокрация“ във VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по Нова

В центъра на събитията в Къщата на VIP Brother отново е Иво Аръков. Актьорът показа пристрастията си към Елена Кучкова още в първите мигове на съвместно съжителство в трудово-възпитателното общежитие. Той й даде нежното име „Бонбонѝ“ и използва всяка възможност за контакт, а в епизода довечера зрителите ще видят, че тя няма да остане безразлична. Двамата ще излязат на романтична разходка в снега, ще си разменят нежности и мили думи. 

Междувременно мисия „Демокрация“ и ролите, които получиха звездите, се отразяват сериозно на спокойствието в Къщата. Атанас Месечков прие отговорно ролята си на готвачка, като все повече заприличва на домакините, които се грижат за изхранването на голямо семейство. Неговите действия стават повод за напрежение, предстои и поредната ситуация, в която Зорница въвлича Съквартирантите в нов конфликт. Тя ще се оплаче, че Месечков не й дава храна, което ще провокира критики срещу него. Наско ще се разстрои от несправедливите обвинения, а Тачо ще се превърне в един от основните защитници на Зорница. 

Зрителите ще видят и финала на мисия „Демокрация“, а Съквартирантите ще научат голямата тайна, че в тяхното равноправно общество има човек, който е „по-равен“ от останалите. Big Brother ще разкрие конспирацията и ще извика един по един участниците в Изповедалнята, за да изкажат своите предположения за това кой е сивият кардинал. Ако мнозинството припознае Албена Вулева в тази роля, мисията ще бъде неуспешна. 

Не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.