Big Brother провокира Съквартирантите с открити номинации по Нова

След влизането на Людмила Захажаева в Къщата на VIP Brother животът за Съквартирантите не е същият, като този път рускинята ще отправи провокациите си към Тачо. Многобройните спорове между двамата, без явен победител, ще го накарат да преосмисли тактиката си. Тачо решава да предприеме радикални мерки срещу Людмила и Албена и да отмъсти за Съквартирантите си във VIP Brother по Нова.

Същевременно в поредната номинационна игра звездните участници отново са разделени на два отбора, а капитани са Wosh MC и Иво Аръков. Щафетната и забавна игра ще завърже очите на Съквартирантите, ще ги върти, докато не им се завие свят и ще ги пусне по трасе, което трябва да преминат възможно най-бързо. Капитанът на спечелилия отбор получава имунитет и правото да спаси двама Съквартиранти от номинации, а капитанът на загубилия автоматично отива да се бори за зрителско одобрение.

Big Brother отново ще провокира Съквартирантите и ще подложи егото им на изпитание, като им позволи да гледат номинациите. Какви ще бъдат реакциите зрителите ще видят във VIP Brother по Нова. Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.