Дали войната между Тачо и Людмила ще ескалира - гледайте VIP Brother този четвъртък от 20.00 ч. по Нова

Изключително стратегически номинации се проведоха между Съквартирантите във VIP Brother  Образцов дом.

Big Brother  за пореден път засили конкуренцията между участниците в шоуто с номинационна игра. Този път Съкваритирантите се превърнаха в слепи мишки, които трябваше да се измъкнат от оплетен „лабиринт”. След номинационната игра Wosh МС беше служебно номиниран като капитан на загубилия отбор, а останалите четирима са  Албена Вулева, Зорница Линдарева, Влади Въргала и Камелия Воче. Иво Аръков пък се ползваше с имунитет като капитан на отбора-победител, а освен това имаше право да избере двама Съквартиранти, които също да спаси от участие в номинациите. Неговият избор бяха Жени и Тачо, както и Наско Месечков.  Аръков мотивира своето решение с желанието да запази „повече мъже в Къщата” . Big Brother провокира обитателите на Образцовия дом, като им позволи да гледат номинациите. Наяве излязоха търканията между двата лагера в Къщата, а техните лидери – Албена Вулева и Камелия Воче, бяха номинирани с най-много гласове.

По всичко личи, че Албена Вулева и майка ѝ – Людмила Захажаева, са готови на всичко, за да победят и стратегическото им мислене не се ограничава само с номинациите. Войната между Тачо и Людмила придоби огромни размери. Людмила съвсем преднамерено се опита да провокира Тачо да я удари, за да бъде изгонен от Къщата. Манов не успя да се разбере с думи и викове с руската фурия и предприе крути мерки. Подобно да закачките от детските лагери, Тачо сложи изпражнение от Исай директно в леглото на Захажаева. Тя и дъщеря и усетиха, че има нещо нередно, но вместо да разберат какво е то, легнаха и заспаха. Почетният член на Домсъвета Маги Халваджиян коментира това действие като прекалено и немислимо, а останалите членове не успяха да намерят думи, за да коментират.

Дали войната в Къщата ще вземе жертви, ще разберем в следващите епизоди на VIP Brother  от понеделник до петък от 20.00 ч. по Нова.