Вижте имената на късметлиите, които печелят пет двойни билета за кино

Нова раздаде пет двойни билета за най-новата лента с участието на Брад Пит – „Ярост”. След като спечели „Z-та световна война“, тази есен актьорът се завърна на големия екран с новия си филм за Втората световна война, който вече е в кината.

Лъчезар Димитров, Десислав Динев, Райна Томова, Красимир Николов и София Тодорова печелят двойни билети за кино, а те бяха избрани в томбола, след като отговориха правилно на въпроса в играта на Нова.

Междувременно „Ярост” е третият филм на Брад Пит за Втората световна война и очаква българските зрители в киносалоните от 24 октомври. В лентата на Западния фронт съюзниците се готвят за последния си удар по нацистка Германия, като в същото време сержантът от американската армия Уордеди (в ролята Брад Пит) се отправя на смъртоносна мисия в тила на врага заедно с петчленния екипаж на танка си Fury (Ярост). Малобройни, недобре въоръжени и с ново попълнение в екипажа, Уордеди и хората му трябва да преодолеят най-сериозното си препятствие в героичен опит да нанесат удар в сърцето на нацистка Германия.
 
За да получат наградите си, печелившите трябва да се свържат с екипа ни в рамките на седмица – с лично съобщение на Facebook страницата на KinoNova тук.