Не пропускайте събитията в Къщата на VIP Brother в понеделник по Нова

Мисия „Фобии” срещна с най-големите им страхове Съквартирантите в Къщата на VIP Brother. Влади Въргала не успя да преглътне обидата на Камелия Воче и Кали, заради която получи мисия да не се къпе до края на седмицата. В епизода в петък кулминацията в тежката задача настъпи, когато трите дами Кали, Камелия Воче и Ели Гигова му помогнаха да преодолее своята фобия, като го изкъпаха.

Темата за хигиената отново преобърна настроенията в Къщата, също толкова контрастни са емоциите към семейство Манови. Докато за Людмила Захажаева и Албена Вулева обсъждането на Жени и Тачо се превърна в хоби, Йорданка Христова влезе в ролята на семеен терапевт и даде няколко ценни съвета на двамата съпрузи.

В рамките на мисия „Фобии” Тачо и Наско Месечков влязоха в двубой, за да се справят със страха си от провал. В тази задача, която можеше да приключи, само ако някой от тях се откаже, победител е Наско. С фобията си от пъпове успешно се пребори и Ели Гигова, като зарови лице в космат мъжки корем.

За финал Йорданка Христова и Елена Кучкова трябваше да се справят със страха си от паяци. Задачата им завърши успешно, като певицата приложи йога практики, а Елена реагира с крясъци.

Не пропускайте VIP Brother в понеделник от 20.00 ч. по Нова. Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.