Не пропускайте предаването „Дикоff” в неделя от 16.00 ч. по Нова

В предаването „Дикоff” тази неделя по Нова зрителите ще видят Стажанта на тържественото откриване на парламента и как той посрещна новите депутати. Какво видя той, което другите не видяха, и какво попита, което останалите не успяха?

Стажанта проследи отблизо първата работна седмица на 43-ото Народно събрание и се разходи из целия политически спектър, за да събере отговори на най-важните въпроси. Специалният коментар в рубриката „Стажанта” този път ще е от Милен Цветков.

В предаването очаквайте също разговор с продължение с журналистите Петя Владимирова, Силвия Великова и Полина Паунова, които ще опитат да разяснят всичко неразбираемо, случващо се в съдебната ни система.

И още: Светослава Рудолф влиза в огледалото на Козирев. Кой е Козирев? Какво е това огледало? Отговорите от любопитното видео на Светослава. Зрителите ще видят и разговор с експерта Илиян Василев експертно за казуса „КТБ”.

Соченият за фараон Иво Недялков – откровено пред Миролюба Бенатова, част втора. Тази седмица разговорът продължава с поглед към миналото, за да си обясним настоящето: за назначените милионери, фалшивите герои и сметката, която плащаме ние.

Не пропускайте предаването „Дикоff” в неделя от 16.00 ч. по Нова.