Петима са номинирани за изгонване, не пропускайте елиминациите във VIP Brother в момента по Нова

Съквартирантите Албена Вулева, Влади Въргала, Зорница Линдарева, Wosh MC и Камелия Воче ще се борят за зрителското одобрение тази вечер по Нова, когато един от петимата номинирани ще трябва да напусне Къщата на VIP Brother

Същевременно зрителите ще видят как изненадващо Ели Гигова ще избухне срещу Людмила Захажаева, която я провокира още от влизането си в Къщата. Ели ще призове на висок тон Людмила да замълчи, а останалите ще се изненадат приятно от нейната реакция.

Седмичната мисия „Фобии” ще изправи две двойки Съквартиранти пред епистемофобията или страха от придобиване на нови знания. Big Brother ще предостави възможност на Жени и Тачо да чуят какво се говори по техен адрес в Къщата, като единственото условие е да изтърпят стоически видяното във видеото.

В същото време Албена и Людмила ще се изправят срещу думите, които Съквартирантите са казали в тяхно отсъствие. Зрителите ще видят нова опозиционна двойка – Наско Месечков, който държи на своята дипломатичност и неутралитет, срещу Албена Вулева, която смята, че силата на характера се измерва в категоричността на позицията и думите. Малко по-късно Албена за първи път ще проговори за миналото си, за баща си и неизвестна връзка от младостта й. Зрителите ще видят също дали тайната мисия на Wosh MC е успешна, или Съквартирантите ще трябва да преживеят седмицата с минимален бюджет.

Не пропускайте елиминациите във VIP Brother в момента по Нова. Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.