Не пропускайте събитията в Къщата на VIP Brother по Нова

Big Brother възложи нова седмична мисия „Психоанализа”. Людмила Захажаева ще влезе в ролята на психоаналитик, през чийто кабинет трябва да минат всички Съквартиранти. 

Като истински професионалист Людмила има прекрасен офис. Освен това майката на Албена Вулева ще претърпи пълна визуална промяна, като за външния й вид се грижат фризьор, гримьор, маникюрист и моден стилист. Тя ще сподели с Big Brother, че изглежда впечатляващо и сега се чувства една от всички. Впоследствие обаче се оказва, че красивата визия не й е много приятна, защото предпочита да изглежда естествено. 

Първи за психоанализа ще се явят Съквартирантите, които са в най-голям конфликт с нея – Влади Въргала, Камелия Воче, Албена и Кали. Темата, по която те ще разсъждават, е „хигиена на отношенията”. 

Междувременно в отношенията между Тачо и Людмила отново ще се появи напрежение, а всяко нейно действие все повече му влияе. Скандалите между двамата започват от ранна утрин, а конкретната причина е пеенето на Захажаева. Жени правилно ще разчете гнева на съпруга си и ще се опита да го успокои. Кали ще предприеме нетрадиционен подход, като се опита да прогони „злите духове” със свещ и древен ритуал. 

Не пропускайте събитията в Къщата на VIP Brother по Нова. Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.