Не пропускайте номинациите във VIP Brother тази сряда от 20.00 ч. по Нова

Страстите във VIP Къщата се нажежават до краен предел, а конфликтът между Тачо и Людмила Захажаева достигна до нови висоти. Скандалите между двамата Съквартиранти вече започват от ранна утрин, а конкретната причина е пеенето на Захажаева.  Тачо на няколко пъти отправи заплахи към Захажаева, за да спре да пее, но това само я амбицира да продължи. На помощ на съпруга си се притече Жени, която приложи метода за подплашване на диви животни при лов- започна да думка с лъжица по тенджера, за да заглуши пеенето на Людмила.

Положителният ефект от присъствието на дразнителя Людмила е, че сплоти семейството на Жени и Тачо. Жени е изключително разтревожена за здравословното състояние на съпруга си през последните дни, особено след прилошаването му причинено от думите на Людмила.  

Калканджиева правилно разчете гнева на съпруга си и се опита да го успокои. Кали пък предприе нетрадиционен подход, като се опита да прогони „злите духове” със свещ и древен ритуал, но и нейния екзорсизъм не помогна. Тогава Жени подхвърли на Тачо идеята за психоанализа,  с помощта на която да се освободи от гнева. Думите ѝ не останаха нечути и нейното предложение беше оценено.

Big Brother възложи нова седмична мисия на Съквартирантите -  „Психоанализа”. Людмила Захажаева ще влезе в ролята на психоаналитик, през чийто кабинет трябва да минат всички Съквартиранти.  Като истински професионалист Людмила получи прекрасен офис и нов външен вид.  Тя сподели с Big Brother, че изглежда впечатляващо и сега се чувства една от всички. Впоследствие обаче се оказва, че красивата визия не й е много приятна, защото предпочита да изглежда естествено.  Първи за психоанализа се явиха Съквартирантите, които са в най-голям конфликт с нея – Влади Въргала, Камелия Воче, Албена и Кали. Темата, по която те ще разсъждават, е „хигиена на отношенията”.  Доколко сеансът помогна за разрешаването на конфликта предстои да видим, а в следващият епизод на психотерапия ще се подложат Жени и Тачо.

Междувременно стана  ясно, че Wosh MC е с най-много гласове от зрителския вот  при последните елиминации. Тази новина зарадва много рапъра. Дали Съквартирантите споделят отношението на зрителите към Wosh, ще разберем при следващите номинациите, когато те ще трябва да дадат гласовете си за тези от тях, които най-много харесват. Не пропускайте номинациите във VIP Brother  тази сряда  от  20.00 ч. по Нова.