Конфликтът между Влади Въргала и Камелия Воче се задълбочава в епизода на VIP Brother този петък от 20.00 ч. по Нова

Мисия „Психоанализа” постави Съквартирантите в Къщата на VIP Brother на ръба на психическото и  физическото оцеляване. Тачо и Жени се явиха на семейна терапия при Людмила, но нервите на Тачо не издържаха и той провали мисията. Big Brother  наказа обитателите на Образцовия дом със строги санкции, но по-късно им даде шанс да продължат мисията и са се борят за нормален седмичен бюджет. След като взеха почти единодушно решение, Съквартирантите трябваше да облекат усмирителни ризи и Образцовия дом се превърна в психиатрична клиника, а Людмила зае поста на строга медицинска сестра. По-късно Елена Кучкова получи възможност да намали времето за лечение на психично болните, като трябваше да отговаря на въпроси за деца до 4-ти клас. След като Big Brother обяви, че ограничава цигарите и напитките на Съквартирантите, Ели имаше и шанса да спечели малко алкохол за Къщата, като за всеки пет верни отговора получаваха бира, а за всеки 10- бутилка вино. Всеки грешен отговор обаче се санкционираше с пускане на ток в жилетките на пациентите. По-късно в играта Елена беше сменена от Wosh MC, а двамата заедно спечелиха пет бири и две бутилки вино, както и множество токови удари за останалите.

Камелия Воче и Влади Въргала пък бяха поредните, които се явиха на психотерапия при Людмила. Тримата трябваше да разискват проблемите на Воче, а за да им бъде от помощ и да им даде насока за размисъл, Big Brother им пусна видео, в което именно Влади и Людмила търсят причината за агресивното поведение на Камелия в случка от миналото ѝ. Въргала и Захажаева обсъдиха причината за развода на Воче с бившия ѝ съпруг- италианецът Маурицио, реакцията на Камелия и възможността тя да е преувеличила нещата. Това вбеси Ками и тя напусна стаята за терапия.

Не пропускайте да гледате как ще се развие конфликтът между Влади Въргала и Камелия Воче  в епизода на VIP Brother този петък от 20.00 ч. по Нова.