Развоя на събитията в Къщата гледайте във VIP Brother от 20.00 ч.

Big Brother ще приложи похват за „лечение” на високо его в Къщата, като даде възможност на Съквартирантите да се погледнат отстрани. Всеки трябва да попълни анонимна анкета, която ще даде отговор на въпроса „Кой е най-фалшивият Съквартирант“, анкетираните трябва да посочат и мотивите за своя избор. 

Отличените в анкетата ще могат да прочетат редовете за себе си и да разберат защо именно те са такива в чуждите очи. Big Brother ще даде възможност на всеки анонимен автор да се изправи очи в очи със Съквартиранта, по чийто адрес е писал и да обоснове написаното.

Същевременно Big Brother възложи мисия „Психоанализа“, за да даде възможност на Съквартирантите да разрешат проблемите в общуването с Людмила Захажаева и помежду си. Майката на Албена успя да влезе в дадената й роля и дори традиционно негативните към нея Елена и Кали признаха, че след сеансите са се почувствали доста по-добре. 

Тя определи като най-трудна задачата „укротяването на опърничавата” Камелия Воче. Според Людмила проблемът се корени дълбоко в душата на певицата, но тя го отрича и заради това не може да бъде в мир в себе си. Влади Въргала, който още не е получил извинение за нанесените му от Воче обиди, помага в работата на Люси. Зрителите ще станат свидетели на двуполюсните взаимоотношения между Влади и Камелия. След големия скандал по време на терапията ще дойде време за помирение. В ролята на фасилитатор ще влезе Кали, която ще постигне прогрес в отношенията между двамата. 

Развоя на събитията в Къщата гледайте във VIP Brother тази вечер от 20.00 ч., а след това не пропускайте и „Голямата уста” от 22.00 ч. по Нова. 

Още ексклузивни новини за VIP Brother следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.