Гледайте Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова

Трима късметлии бяха на крачка от късмета в играта „На крачка от късмета“ на Национална лотария тази седмица. След напрегнатата игра победителят е само един - Даниел Зарев от Перник, който си тръгна с нов автомобил.

Светослав Шулев и Николай Цонев участваха в оспорвана игра „Сейфове“. Николай напусна първи играта с печалба 5 500 лева. Напред продължи Светослав, който накрая спечели 6 750 лева.

50 000 лева ще променят живота на Паско Георгиев от село Радецки. 56-годишният късметлия, който се занимава с животновъдство, спечели сумата благодарение на билет „Лото+“. Той пожелава късмет на всички, които искат да са на негово място.

В студиото на Национална лотария Нина Стойкова от София и Самет Расим от село Завет получиха чекове за печалбите си от  5 000 лева от билета „Лото+“. Билетът „Лото+“ донесе късмет и на Василка Гладийска от Пловдив, която си тръгна с чек за 10 000 лева. Митьо Иванов от село Паничерево получи чек за 5 000 лева от билета „Сбъдни мечтите си”. „Лото Зодиак” изненада Иван Цвятков от Добрич с печалба 5 000 лева.

Карта номер 34 определи Паулина Ангелова да участва в играта „Мега Джакпот“, която спря колелото на сумата 150 000 лева. Паулина си тръгна с широка усмивка и печалба 30 000 лева, с които ще се погрижи за свой дентален проблем. Част от сумата късметлийката ще инвестира в бизнеса на приятеля си, в който участие взима и тя.
 
Гледайте Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова.