Моделът сподели емоциите си от участието си във VIP Brother в „На светло с Люба Кулезич”

„Цяла България ме видя в най-лошата ми светлина (във VIP Brother). Това, което показах първите десет дни от шоуто- че мога да не се храня по десет дни, че пия енергийни напитки от осем сутринта, че пия чаша вино в 11 на обяд, защото в следствие на слабостта си реших, че 100 грама вино могат да бъдат отдушник, могат да ме пренесат в друго измерение. Това се оказа много голяма грешка”.  Това разказа моделът Зорница Линдарева в „На светло с Люба Кулезич” по повод участието си във VIP Brother Образцов дом.

„След участието ми във формата се чувствам много по-добре, много по-опитна, много по-силна и все повече харесвам себе си, което е в контраст с мнението на околните”, заяви Линадрева.

„Със сигурност се налага, колкото и да го отричат някои хора, да влизаш в различни социални роли, понякога да се снишиш, да се направиш на по-елементарен, отколкото си. Всички Съквартиранти вярваха, че това съм аз”, допълни Зорница.

Какво още разказа Зорница Линдарева за участието си във VIP Brother и за живота си, гледайте във видеото. Не пропускайте да видите кой от Съкварирантите ще напусне Къщата при елиминациите във  VIP Brother този понеделник от 20.00 ч. по Нова.