Не пропускайте Big Brother All Stars тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Big Brother отново провокира желание за изповед у Съквартирантите. В епизода тази вечер зрителите ще чуят истината за скандалната връзка между Ники Китаеца и Азис от първо лице. Години наред не стихваше интересът към техните взаимоотношения, но Ники не е обявявал публично своята гледна точка. Двамата бяха участници във втория сезон на VIP Brother, където влязоха като двойка. Но в All Stars за първи път ще стане ясно дали връзката им е била истинска, или всичко е било с цел да се създаде шум около фолк певеца. 

Междувременно след като Петя Буюклиева беше изпратена на „Бунището за звезди”, недоволството й разтърси Съквартирантите, като тя стигна до крайност в опитите си да предизвика съчувствие. Само след няколко часа от престоя й на бунището Big Brother ще й предложи да размени мястото си с някой от Съквартирантите, но само ако те пожелаят. Емил Каменов ще се прояви като джентълмен и ще заеме мястото на Петя на студа.

Big Brother е по-строг от всякога и налага многобройни санкции на Съквартирантите в този сезон. Още на втория ден от пребиваването си в Къщата те останаха без топла вода, без бюджет, а в епизода довечера ще останат без завивки и възглавници. Големият брат обаче ще даде възможност на Съквартирантите да си върнат загубените блага. Условието е едно - Ники Китаеца да се раздели с брадата си. 

Дали предизвикателството ще бъде прието, а луксът и мирът в Къщата възстановени - зрителите ще видят в епизода на Big Brother All Stars 2014 тази вечер от 20.00 ч. по Нова.