Скандал между Тодор Славков и Катето Евро ще видят зрителите в Big Brother All Stars във вторник от 20.00 ч. по Нова

Боби Турбото е Съквартирантът, който напусна Къщата на Big Brother All Stars след едновременни номинации и елиминации. Зрителите станаха свидетели на едни от най-оспорваните елиминации от началото на шоуто, а лайв предаването беше изпълнено с обрати.

Номинирани за изгонване бяха Боби Турбото, Петя Буюклиева, Емил Каменов, Христо Трифонов и Тодор Славков. Петя беше с най-много номинации, защото изнервяше Съквартирантите с непрестанните си капризи и изисквания. Изненадващо обаче Домсъветът избра да спаси именно певицата, тъй като според неговите членове шоуто се „нуждае от такъв дразнител”. Емо Каменов беше втори по номинации от Съквартирантите, които разкриха, че се страхуват от неговата агресивност. Друга причина да бъде посочен за изгонване се оказаха вулгарните му закачки към жените в Къщата.

Алкохолът беше пък причината Тодор Славков да отиде на елиминации. Христо Трифонов беше номиниран заради липса на комуникация с останалите. Най-интересни и разнообразни бяха доводите за номиниране на Боби Турбото, като Калина Паскалева го посочи за изгонване, тъй като демонстрира чувства към нея, а тя не може да му отговори и се чувства некомфортно.

В студиото защитниците се опитаха да спечелят публиката за своите приятели. Жени се застъпи за Тодор, изтъквайки неговото чувство за хумор. Ива Екимова подкрепи Христо Трифонов заради неговите патриархални ценности. Сашо Дойнов пък изказа мнението, че агресивността на Емил е само роля и се изразява в приказки. Победителят във VIP Brother Образцов дом Влади Въргала застана зад Боби и разкри много прилики между себе си и него. Това обаче не помогна на Турбото и зрителите решиха, че той трябва да напусне Къщата.

При обявяването на резултатите в Къщата избухна скандал между Тодор Славков и Катето Евро. Актрисата дори поиска да говори с Big Brother и изяви желание да напусне шоуто. Какви са причините за конфликта, ще разберем в дейли епизода на Big Brother All Stars този вторник от 20.00 ч. по Нова.