Как ще се развият отношенията между лагерите в Къщата, ще разберем в Big Brother All Stars този четвъртък от 20.00 ч. по Нова

Последните номинации за сезона в Big Brother All Stars бяха очи в очи. Номинираните са Емил Каменов, Петя Буюклиева, Тодор Славков, Пламена Петрова и Калина Паскалева. Вече са известни и първите сигурни полуфиналисти- Ники Китаеца, Христо Трифонов и Катето Евро. С някои изключения Съквартирантите не успяха да свалят маските и да бъдат докрай искрени в обосновките си за номинациите, но вече си личи наличието на лагери в Къщата.

След скандалното поведение на Тодор предишната вечер Катето образува лагер около себе си, който включва Калина, Емо и Пламена. Христо Трифонов пък твърдо застана зад Тодор и дори сподели пред останалите, че неговото поведение е много по-приемливо от това на Емил към Пламена. За формирането на лагерите допринесе и решението на Big Brother да отключи VIP Спалнята. Катето и Калина я заеха, без да съгласуват решението си с останалите, а това докара Петя Буюклиева до истерия. Певицата дори се оплака от поведението на двете жени пред Big Brother в Изповедалнята. Коментаторите в студиото също не одобриха постъпката на Калина и Катето, защото видяха липса на отборен дух и стратегическо мислене. Според Борислав Захариев, който напусна Къщата в понеделник, би било по-добре да изолират Тодор Славков във VIP Спалнята, вместо да се нанася някой от другите Съквартиранти. По време на номинациите Петя получи най-много негативни гласове, последвана от Тодор, което не беше изненадващо предвид събитията през последните дни.

Изненадата беше в номинационната игра, която определи  директните полуфиналисти.  Big Brother постави на изпитание издръжливостта и спортния дух на капитаните на отбори Емил и Христо, но ненадейно Емо се отказа по средата на играта. По-късно той получи втори шанс и се изправи в пряк двубой с Христо, но изненадващо отново загуби и автоматично беше номиниран. Христо пък се оказа първия сигурен полуфиналист, а по-късно той спаси и Катето Евро.

Как ще се развият отношенията между лагерите в Къщата, ще разберем в дейли епизода на Big Brother All Stars този четвъртък от 20.00 ч. по Нова