Двете журналистки споделиха емоцията от признанието в „Здравей, България”

Две от лицата на Нова телевизия – водещата на „Събуди се” Мирослава Иванова и журналиста Миролюба Бенатова, която е автор на рубриката „Миролюба Бенатова представя” в предаването „Дикоff”, са номинирани в категория „Публицистика” за наградите „Жена на годината” на списание „Грация”. Двете дами са носителки на многобройни награди за своята работа като журналисти, но признават, че емоцията от всяко ново признание остава.

„Не ги приемам като награди за мен, а за историите, които разказвам, и е много важно, че хората ми се доверяват и ме допускат до себе си”, сподели Миролюба Бенатова пред Павел Владимиров в „Здравей, България”.

„Номинацията е оценка за работата ми, а в работата ми не съм сама, около мен има мислещи хора, което е най-важното”, добави Мирослава Иванова, която приема признанието и като отличие за хората, с които работи в Нова.

Какво още споделиха двете дами за своята работа, гледайте във видеото.

Мирослава и Миролюба не са единствените лица на Нова, номинирани за престижното отличие тази година.  За наградата в категория „Шоу” се борят водещите на X Factor Мария Игнатова и Алекс Раева.

Можете да подкрепите номинациите на Мирослава Иванова и Миролюба Бенатова за приза в категория „Публицистика”, както и тези на Мария Игнатова и Алекс Раева в категория „Шоу” на наградите „Жена на годината” на сайта на списание „Грация” тук